+36 70 629 0690
Menu

Bemutatkozásunk


A Roth creative csapatában azt csináljuk, amit mondunk. Ugyan ezeket a digitális márkaépítő alapelveket használjuk fel saját cégünknél is; egy Budapest székhelyű kis weboldaltervező cégből egy nemzetközileg elismert, teljes szolgáltatást nyújtó digitális ügynökséggé gyarapodtunk. Arra összpontosítunk, hogy érezhető eredményeket hozzunk ügyfeleinknek, a márkájuk növekedése mellett pedig sikeres, hosszú távú kapcsolatokat hoztunk létre. Lépj velünk kapcsolatba, hogy megtudd, hogyan segíthetünk a digitális gyarapodásban!


Szolgáltatásaink

A digitális marketingszolgáltatásaink célja az, hogy irányított forgalmat küldjenek a weboldaladra és mobilapplikációdra, ezzel elősegítve az üzlet gyarapodását. Az első lépés az online márka gyarapodásához az érdeklődés növelése a weboldal vagy alkalmazás iránt.

A weboldal dizájn (design), a mobil alkalmazás fejlesztése és a digitális marketing szolgáltatásaink eredményesek, a látogatókat pedig ügyfelekké alakítják. A bejövő forgalmat érdeklődőkre vagy eladásokra átalakítani a második legfontosabb lépés a sikeres online márkák esetében.

Az email marketing, a remarketing, a tartalmi marketing megoldások mind segítenek abban, hogy visszahozzuk az egyszeri látogatókat a weboldalra vagy mobilalkalmazásra, ezzel növelve a márka iránti hűséget és az ügyfelek értékét.